Promosi Kereta atau lebih dikenali dengan Promosi Kereta .Com merupakan sebuah portal online untuk menyampaikan maklumat tentang promosi ,harga dan informasi terkini berkaitan kereta baru di Malaysia dan bertindak sebagai pusat tempahan online kereta baru.

Konsep Promosi Kereta Online

Misi pihak kami adalah untuk memudahcara dan menyenangkan bakal pemilik kereta baru di Malaysia untuk menilai dan membuat perbandingan harga dan juga promosi terkini kereta baru yang terdapat di pasaran dan bersedia memberikan khidmat nasihat dan panduan percuma untuk membeli kereta baru.

Promosi Kereta

Dengan pasukan yang terdiri dari pelbagai latar belakang dan berpengalaman dalam bidang automotif,khasnya industri jualan kereta baru dan pinjaman bank ,kami terdiri dari pasukan yang mempunyai kemahiran dan berpengalaman dalam bidang ini terutama untuk jenama Honda,Proton,Perodua,Ford dan Toyota.

Kepakaran dan Pengkhususan Promosi Kereta:

1.Pinjaman /Loan Kereta Baru

*Kami mempunyai banyak panel bank-bank yang menyediakan loan kereta baru untuk anda pilih .

Maybank,Ambank,Cimb
Bank Rakyat,Bank Islam,
Public Bank,Affin Bank,
Aeon Credit Sdn Bhd

2.Skim Tukar Beli Kereta Di Promosi Kereta

Kami faham kesukaran anda untuk mendapatkan harga trade in kereta lama kadang-kadang susah untuk dicapai dengan penyusutan nilai harga sejajar dengan penurunan nilai kenderaan mengikut usia dan pengeluaran model-model baru.Untuk sebab itu kami telah bersedia dengan panel-panel usedcar yang akan memberikan harga terbaik di pasaran untuk kereta terpakai anda malah kami ada portal iklan sendiri untuk anda cuba mendapatkan direct buyer.(boleh lawati cari.kereta.com.my)dan kami juga bersedia memberikan penilaian harga percuma bagi kereta lama anda.

3.Aksesori dan Tinted Promosi Kereta

-Kami di portal promosi kereta akan memberikan panduan dan juga kupon serta voucher khas untuk anda tebus bila membeli kereta anda melalui halaman ini.Tinted dan aksesori kereta seperti bodykits,leather seat,sistem navigator dan lain-lain.Antara panel kami adalah Raytech-jenama tinted yang terkenal dengan kualiti yang terbaik di pasaran.

Promosi Kereta dimiliki sepenuhnya oleh Proketa Network (Co.No 2534251-U) yang berpusat di Lot T,The StreetMall Cyberjaya,Persiaran Multimedia,63000,Cyberjaya,Selangor.